Benthe als Zusterindebuurt

Ik ben Benthe, 36 jaar getrouwd en 2 kinderen in de leeftijd van 8 en 10 jaar.

Ik heb besloten mij aan te sluiten bij Zusterindebuurt. Ik wordt dan een volledig zelfstandig ondernemer en werk onder de naam Zusterindebuurt. Een franchisenemer heet dat. Via een online portaal stel ik met andere ZZP’ers een team samen. Collega’s die ik zelf heb kunnen kiezen. En verder is alles al geregeld.

“Via een online portaal stel ik met andere ZZP’ers een team samen”

Zij onderhandelen namens mij bij de Zorgkantoren en Gemeenten. Zorgen voor de administratieve afhandeling van de uren en facturen. Ik geef mijn gewerkte tijden op via het portaal per cliënt en ontvang snel mijn geld. Er is een boekhouder online die zorgt voor mijn aangifte inkomstenbelasting er is een vraagbaak voor allerhande vragen waar je als ZZP’er mee zit. Via hen sluit ik goedkoop alle verzekering online af door kortingen die zij hebben bedongen bij de verschillende maatschappijen.

Zelfs al mijn materiaal zoals kleding, handschoenen en dergelijke bestel ik simpel via de Zusterindebuurt webshop en ontvang ik de volgende dag gewoon thuis. Ik kan zoveel opleidingen volgen die ik zelf wil en kan daarvoor gewoon thuis blijven. Alle relevante gegevens van cliënten staan online beschikbaar voor mij en voor het team waarin ik werk. Geen gedoe meer met allerhande overdrachten. De cliënten bellen nu één telefoonnummer en die wordt automatisch doorgeschakeld naar één van ons team.

En als wij al iets willen bespreken dan kan doen wij dit via een facebook achtig programma van Zusterindebuurt. En omdat ik ook de naam Zusterindebuurt draag, word ik vaak al herkend en is het verkrijgen van klanten wel een stuk eenvoudiger geworden.

“Daarvoor hoef ik nu niet meer eerst met de planafdeling te overleggen, plannen doen wij nu als team zelfstandig.”

Ik verdien meer en krijg meer tijd voor mijn cliënten. Ik kan mijn tijd zelf indelen, wat zo handig is in combinatie met mijn gezin. En het team waarin ik werk is zo fijn. Ook als ik even niet kan, springt er altijd wel even iemand in. Daarvoor hoef ik nu niet meer eerst met de planafdeling te overleggen, die daar sowieso altijd al moeilijk over deden. En ik heb nu vaste klanten waarvoor ik kan zorgen zolang zij dit nodig hebben. Al is dit jaren. Zusterindebuurt maakt je familie van je cliënten.

Als ZZP’er ben je sneller, met Zusterindebuurt kom je verder.

Button 1