Ik heb zorg nodig

U krijgt alle aandacht die u verdient

Moe van steeds weer wisselende verpleegkundigen met een stopwatch aan uw bed? Kies nu uw eigen zuster. Zusters van Zusterindebuurt werken zelfstandig. Allen professionals met maar één roeping: U de beste zorg geven. De zuster kiest in overleg met u haar eigen team, coördineert alle vragen die u heeft rondom de zorg en regelt daarbij alles wat u verder nodig heeft.

De Zusterindebuurt is er voor u. Zij organiseert uw zorg, werkt zelfstandig, maar niet alleen. Zij wordt persoonlijk geholpen door een organisatie die al haar administratieve en zorgtechnische zaken behartigt, waardoor zij zich volledig kan concentreren op u. Zo heeft u haar eigen telefoonnummer. U kunt haar dan bellen wanneer u haar nodig heeft en kan ze onverhoopt even niet opnemen of heeft u andere vragen, dan is een landelijk telefoonnummer voor advies 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar.

Neem contact op

Bel 085 89 00 720
Wij zijn op werkdagen van
9:00 tot 17:00 bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze
medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar info@zusterindebuurt.nl

Hoe regel ik zorg

Zusterindebuurt werkt landelijk. Er is dus altijd wel een Zusterindebuurt. U kunt ervoor kiezen uw eigen Zusterindebuurt in de buurt te kiezen. met haar eigen specialisatie en gebaseerd op de zorg die u nodig heeft. De Zusterindebuurt werkt zelfstandig binnen een hecht team van zusters in de volgende gebieden: