Thuiszorginstelling

Is Zusterindebuurt een thuiszorginstelling?

Ja, Zusterindebuurt is een thuiszorginstelling. Het grote verschil echter is dat iedere zuster een zelfstandig ondernemer is. Vaak hoog opgeleid en met betere zorg voor u. Zij werkt in een team met andere zelfstandige collega ondernemers met maar één doel: u de beste zorg leveren.

Zusterindebuurt werkt alleen met zorgprofessionals die ons Manifest onderschrijven. Daarin geven ze hun erewoord dat de zorg voor u als cliënt centraal staat. Wie dat manifest niet onderschrijft kan en mag geen deel uitmaken van onze unieke organisatie. Immers, ons handelen is ingegeven door de dienstverlening die in de jaren ’50/’60 zó gewoon was.

Een Zusterindebuurt roept indien nodig de hulp van collega’s in. U kent uw zorgverleners in het team dat  niet snel zal wisselen. U kunt rekenen op een vast team voor jaren. Dus niet steeds tientallen verschillende gezichten aan uw bed.

Verder krijgt u het team telefoonnummer , waardoor u altijd een vertrouwde zorgverlener aan de telefoon krijgt die u kent.

Neem contact op

Bel 085 89 00 720
Wij zijn op werkdagen van
9:00 tot 17:00 bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze
medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar info@zusterindebuurt.nl

Ik heb zorg nodig

Moe van steeds weer wisselende verpleegkundigen met een stopwatch aan uw bed? Kies nu uw eigen zuster. Zusters van Zuster in de Buurt werken zelfstandig. Allen professionals met maar één roeping: U de beste zorg geven. De zuster kiest in overleg met u haar eigen team, coördineert alle vragen die u heeft rondom de zorg en regelt daarbij alles wat u verder nodig heeft.