Wat kost het?

Iedere Nederlands ingezetene heeft een zorgverzekering die ook de wijkverpleging en wijkziekenverzorging vergoedt. Wij regelen alles voor u met uw eigen zorgverzekeraar. De kosten van Zusterindebuurt worden in principe volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Voor wijkverpleging en wijkverzorging geldt geen eigen risico. Ook wanneer uw polis een eigen bijdrage kent (naturapolis), neemt Zusterindebuurt die eigen bijdrage voor haar rekening.

Kijk samen met uw zuster welke polisvoorwaarden voor u van toepassing zijn. Wanneer u hulp behoeft, wordt de zorgbehoefte door een erkende zorgindicator vastgesteld. De zorgverzekering is aan die hulpvraag gebonden.

Kijk samen met uw zuster hoe uw hulp het best ingevuld kan worden. Ook kunt u bij uw zuster terecht om te kijken welke polis het beste bij uw situatie past. Ook dat is Zusterindebuurt.

Neem contact op

Bel 085 89 00 720
Wij zijn op werkdagen van
9:00 tot 17:00 bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze
medewerkers via de live chat

U kunt ook een mail sturen naar info@zusterindebuurt.nl

Onze visie

Ouderwetse zorgverlening  in een modern jasje!

De zelfstandige zorgverleners van Zustersindebuurt maken zich sterk voor het  unieke uitgangspunt ‘Laat onze familie zorgen voor de uwe’. Het typeert waar we samen in deze organisatie voor staan!